Ca-Ma-Mo’s O’Malley blev bara 2 år + 2 månader

Vi saknar vår O’Malley. 2021-07-05 — 2023-09-22

O’Malley dog tidigt en fredagsmorgon i september 2023, han väckte mej tidigt och lät som han försökte kräkas så jag släppte ut honom. Han sjönk ihop på översta trappsteget och jag förstod direkt att något var fel. Jag försökte få upp honom på benen men han bara tittade på mej och sedan tog han ett par andetag och sedan var han död. Allt som allt tog det bara ett par minuter, han sa inte ett ljud och han hade inte varit sjuk. Vi har obducerat honom på SVA för att få ett svar men de kunde inte svara på varför. Det svar vi fick var att han råkade ut för en akut chylothorax, lymfvätska som trängde undan lungvävnaden men de hittade inte orsak till lymfvätskan i bröstkorgen. Troligtvis ett brustit eller klämt lymfkärl. Nu är även han en stjärna på himlen.❤️

Han hade redan en fantastisk meritlista. O’Malley blev svensk och dansk utställningschampion 2 år och 2 dagar gammal. Han hann även bli schweizisk utställningschampion. Han blev dansk juniorchampion drygt 13 månader gammal och fortsatte sedan med Internationell juniorchampion strax innan han blev 18 månader. Dessutom har han fått några vinnartitlar både under 2022 och 2023.

O’Malley blev bästa guldtibbe juniorhane och tredje guldtibbehane 2022. Han hann också få två TTS klubbcert samt fem CACIB i tre länder.

O’Malley blev tvåa bästa hane på World Dog Show i Genevé, Schweiz 2023 och dessutom årets GULDTIBBE HANE 2023.

Lite bilder på Ca-Ma-Mo’s O’Malley:

Han blev utställd 35 gånger under sina första två år. Se listan nedan över hans resultat.