Om Oss

Familjen har haft Tibetansk terrier sedan 1998. Kennel Ca-Ma-Mo föder upp Tibetansk terrier sedan 2007. Alla hundar i kenneln lever som familjemedlemmar i huset tillsammans med uppfödaren Marina C Andersson och hennes familj.  Kenneln finns i Kungsäter, som ligger nordöst om Varberg, se karta under ”kontakta”.

Målsättningen är att föda upp sunda och friska hundar som i första hand ska förgylla tillvaron för sina ägare.  De ska vara mentalt stabila och kloka så att de passar in i dagens samhälle. Blir de dessutom vackra så är det ett plus. Ca-Ma-Mo hjälper gärna sina valpköpare med kunskap om rasen, skötsel och hantering. Därför ordnas valpträffar och kennelträffar med jämna mellanrum. Ca-Ma-Mo är noga med att följa de riktlinjer som Svenska Kennelklubben SKK och TTS sätter upp för hunduppfödning och speciellt då för den Tibetanska Terriern.

 Marina är även certifierad Dog Listener och hjälper hundägare som har problem med sina hundar. Metoden som Marina lär ut heter Amichien®Bonding, den är skapad av Jan Fennell.  Amichien®Bonding är att lära sej kommunicera med sin hunden på ett språk som hunden förstår – sitt eget. Du kan bli en så bra ledare att hunden av egen fri vilja väljer dej som sin ledare.