Ca-Ma-Mo’s kennelträff 2017

Årets kennelträff tillika 10-års jubileum för vår kennel gick av stapeln den 7 oktober och det var en mulen och regnig höstdag men vi dukade upp till fest i uterummet.

I år var vi på Osabacka 22 hela dagen. Eftersom det var många som kom hade vi ordnat lite olika aktiviteter. En tipspromenad med kluriga frågor om kennel Ca-Ma-Mo och tibbar, en agilitybana i inhängnade delen av trädgården och en Rallylydnadsbana i andra delen av trädgården. Dessutom var Mervi Kärki, författare till boken ”Det goda hundägarskapet” här och minglade, Marita Wisfelt, WIMA-produkter var här och svarade på frågor om mat till hundarna och så var Anki Sjöberg här med TTS klubbshop. Tack för att ni kom. Fika och mat är ju väldigt viktiga avbrott på en sådan här akktivitetsdag så kaffet fick stå framme på köksbordet hela dagen.

Agilitybana designad av Monica.

Rallylydnadsbana designad av mej själv.

Sedan började folk och hundar droppa in.

 

Lite bilder från aktiviteterna.

Efter att alla var nöjda med aktiviteter och diskussioner blev det lite mat.

Jag försökte även prata lite om de gångna åren och jag är så oerhört tacksam för er alla som jag lärt känna under dessa år. Tacksam för alla hjälp jag fått och får i stort och smått. Ni är underbara! Hoppas vi ses här nästa år igen.

Valpbok kull A-C är en fotobok på hundarna i kull A till kull C från valpålder till vuxna hundar.

Fotograf under dagen var Veronica.

TACK FÖR ATT NI KOM OCH FÖR ALLA FINA PRESENTER!!

Marina, Janne, Veronica och Monica