Året som gått – 2021

Ca-Ma-Mo’s kennel – Tibetansk Terrier  –  Marina C Andersson – 2021

Detta har blivit ytterligare ett konstigt Corona år, väldigt lite utställningar i Sverige, ingen kennelträff men en valpkullsträff utomhus har det blivit.

Utställningsåret har varit begränsat. Det blev några klubbutställningar och två vändor till Danmark, Bornholm och Herning. Det gick bra för Amy i Danmark hon fick ytterligare två titlar, dansk veteranchampion och Nordisk veteranvinnare 2021. Melvin och Dana har också gjort bra ifrån sej. Melvin fick sitt första CACIB och Dana fick ett danskt cert plus två danska juniorcert.

Monica har flyttat ihop med sin pojkvän och de har byggt hundgård så att Dana har kunnat flyttat till dem. Dana trivs med att vara ensam hund bland alla övriga djur som de har.

Vi har haft två valpkullar:
Valpkull (O) med fem härliga hanvalpar. Mamma var MoMo (Ca-Ma-Mo’s Mo-Mo) dotter till Amy  och pappa var Lewis  (Milington’s Lewis El Hijo De Claude). Du kan läsa mer om valpkull O här.
Valpkull (P) med fyra härliga hanvalpar plus en liten söt tik. Mamma var JoLi (Ca-Ma-Mo’s Jo-Li) dotter till Gossie  och pappa var Baily  (Tibbetell’s Baily Af Nouga-Casper). Du kan läsa mer om valpkull P här.

Vi har återigen fått fantastiska valpköpare. Det ska bli så kul att följa dessa valpar och deras ägare.

Det vi har kunnat göra är hundpromenader detta året och det har varit kull att träffa de av er som har haft möjlighet att komma. Hoppas nu att Corona kommer att minska så det bli möjligt med valpkullsträffar och kennelträff 2022.

En hanvalp, O’Malley, från O-kullen har stannat i här i kenneln hos oss.